U bevindt zich hier

  • home
 
Facility management Hengelo

Facility management Hengelo

Facility management opleiding Hengelo

Facility management is onmisbaar in het bedrijfsleven. Als facility manager draag je bij aan de efficiency binnen het bedrijf en zorg je ervoor dat intern alles op rolletjes loopt. Je geeft leiding aan de catering, beveiliging en schoonmaak. Je denkt na over de inrichting van het pand, adviseert over werkplekken en bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand. Daarom heb je als facility manager ook regelmatig contact met externe partijen. Daarnaast denk je strategisch mee over bedrijfsstrategische processen. Je bent bemiddelaar, ondernemer, strateeg en organisator ineen. Om een goede facility manager te worden, kun je de facility management opleiding volgen bij Tio.

Facility management opleiding Amsterdam

Facility management studeren in Hengelo

Hengelo is het ‘kleine broertje’ van Enschede, onlangs uitgeroepen tot ‘leukste studentenstad’. Een stad met veel evenementen (voor studenten) dus! In Hengelo bloeide vroeger de textielindustrie, zoals overal in Twente. Later nam Stork het initiatief om de metaalsector te ontwikkelen. De gebouwen van Stork vind je overal terug in Hengelo; zelfs het sfeervolle gebouw van Tio aan de Julianalaan is vroeger van Stork geweest. In Hengelo vind je sportieve en culturele voorzieningen binnen handbereik, een gezellig stadscentrum met winkels en cafés én vind je gemakkelijk een leuke studentenkamer. Daarom kies je voor de facility management opleiding in Hengelo.

Facility management studeren in Hengelo

Facility management hbo opleiding

Met het diploma van de opleiding facility management in Hengelo kun je niet alleen als facility manager, maar ook als hotelmanager of eventmanager aan de slag. Je kunt de opleiding tot facility manager in 4 of ruim 3 jaar afronden. Heb je al een diploma van de middelbare hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Hengelo.

Facility management hbo opleiding

Facility management mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als facility manager. Deze mbo4-opleiding heet Hotelmanagement en je kunt deze opleiding bij Tio Hengelo in 1 of 2 jaar afronden.

Facility management mbo opleiding

Facility management opleiding Hengelo