U bevindt zich hier

  • home
 
Facility management Rotterdam

Facility management Rotterdam

Facility management opleiding Rotterdam

Facility management is onmisbaar in het bedrijfsleven. Als facility manager draag je bij aan de efficiency binnen het bedrijf en zorg je ervoor dat intern alles op rolletjes loopt. Je geeft leiding aan de catering, beveiliging en schoonmaak. Je denkt na over de inrichting van het pand, adviseert over werkplekken en bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand. Daarom heb je als facility manager ook regelmatig contact met externe partijen. Daarnaast denk je strategisch mee over bedrijfsstrategische processen. Je bent bemiddelaar, ondernemer, strateeg en organisator ineen. Om een goede facility manager te worden, kun je de facility management opleiding volgen bij Tio.

Facility management hbo opleiding

Facility management studeren in Rotterdam

Kies je voor Tio Rotterdam, dan zit je tijdens je studie al in een internationale stad. Rotterdam staat bekend om zijn grote, internationale haven en de bedrijvigheid in de stad motiveert enorm. Hier is altijd iets te doen! Door het internationale karakter van de stad vind je in Rotterdam grote multinationals en veel MKB. Volop kansen dus voor een goede facility manager. Daarom kies je voor de facility management opleiding in Rotterdam.

Facility management studeren in Rotterdam

Facility management hbo opleiding

Met het diploma van de opleiding facility management in Rotterdam kun je niet alleen als facility manager, maar ook als hotelmanager of eventmanager aan de slag. Je kunt de opleiding tot facility manager in 4 of ruim 3 jaar afronden. Heb je al een diploma van de middelbare hotelschool? Dan kun je de opleiding zelfs in slechts twee jaar afronden, ook op Tio Rotterdam.

Facility management hbo opleiding

Facility management mbo opleiding

Liever naar het mbo? Je kunt bij Tio ook een mbo-opleiding volgen die je goed voorbereid op een carrière als facility manager. Deze mbo4-opleiding heet Hotelmanagement en je kunt deze opleiding bij Tio Rotterdam in 1 of 2 jaar afronden.

Facility management mbo opleiding


Facility management opleiding Rotterdam